Cronesteinkade 18 Leiden

ARCHITECTENBUREAU

 

 

DOWNLOAD CV:

 

CV Bruins (PDF)

CV Soedjono (PDF)

BRUINS SOEDJONO ARCHITEKTEN B.V. is op 1 januari 1984 gestart, als een voortzetting van het Leidse architectenbureau van Ir. M.P. Schutte b.i.(1914-2007), B. Buurman (1883-1951) en de oprichter in 1872, de architect W.C. Mulder (1850-1920).

 

TEAM: Tammo Bruins en Djuanita Soedjono zijn de huidige partners in het architectenbureau. Klik op naam voor pagina Curriculum Vitae.

 

VESTIGING: Het kantoorpand is in 1924 naar Buurman's ontwerp gebouwd.

Op 8 september 2007 is het tijdens de Open Monumentendagen voor het eerst als Jonge Monument opengesteld. Kies in menu voor 2007, Panden, Architectenbureau Cronesteinkade 18.

Meer informatie over ons kantoorpand, download PDF > Architectuurstijl bureaupand.

 

WERKVELDEN

Architectuur, interieur en bouwtechniek

Restauratie, renovatie of nieuwbouw van woningbouw en utiliteitsbouw

Stedenbouwkundige invullingen

Interieur en inrichtingsadviezen

Haalbaarheidstudies en voorstudies

 

SPECIALISATIES

Woon-Zorgcentra, Senioren- en Ouderenhuisvesting met Senioren label of Opplus label

Levensloopbestendig bouwen, Aanpasbaar bouwen, Politiekeurmerk Veilig Wonen

Kinderdagverblijven en Buitenschoolse opvang

Energiebewust en Duurzaam Bouwen, klik hier > Voorbeeldproject

 

FILOSOFIE

Het doel is een optimaal resultaat te halen uit een zorgvuldig geformuleerde projectdefinitie. Essentieel is dat alle partijen in goede harmonie samenwerken aan de bouwopgave. Zorg om de menselijke maat, aandacht en inleving in de opgave. de wensen van de bouwheer en gebruiker. Alle informatie, zoals het wensen-/eisen pakket en de stedenbouwkundige randvoorwaarden van een locatie, ondergaat een kritische studie vooraf. Liefde voor detail en technische vernieuwing bij de uitwerking van een schetsontwerp. Het meeste te halen uit de minimale budgetten, beschouwen we als een uitdaging De architect is coŲrdinator. Tijdige integratie van andere disciplines; zonodig nauwe samenwerking met specialisten; adviseurs voor constructie, installaties, bouwfysica, enz. Door strategische allianties aan te gaan deskundigheid verkrijgen. Netwerkvorming voor een goede uitwisseling van gegevens en expertise. Hiermee een hoge flexibiliteit te halen bij elke probleemstelling, onafhankelijk van de schaal, elk project efficiŽnt uit te voeren tot een goed resultaat.

 

BEDRIJF

Rechtsvorm: Besloten Vennootschap; Kamer van Koophandel Handelsregisternummer 28035972

WERKEN

WERKEN 1984-2011 Lijst van uitgevoerde werken en ontwerpen (PDF file)

PROJECTEN: VOORBEELDEN VAN ONZE ONTWERPEN EN UITGEVOERDE WERKEN

 

Voor alle uitgevoerde werken die we op onze website plaatsen hebben we gebruikt gemaakt van beeldmateriaal van kort na ingebruikname. Het zijn momentopnames; zoals wij het werk in die periode als architect hebben ontworpen en samen met de opdrachtgever en/of gebruiker hebben ontwikkeld en gerealiseerd.